Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa rankkasateesta Thaimaassa

Thaimaa -

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on varoittanut rankkasateesta Thaimaassa ja mahdollisista äkillisistä tulvista etelä- ja itäosissa.

TMD:n mukaan voimakas lounaismonsuuni peittää Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden. Matalapainealue kattaa Thaimaan alemman keskiosan ja itäosan. Mahdollista rankkasadetta on Thaimaan pohjoisosassa, keski-, itä- ja eteläosissa. Jotkin alueet voivat aiheuttaa äkillisiä tulvia.

Aallot Andamaanienmerellä ovat jopa kolmen metrin korkeita ja voivat olla yli kolme metriä korkeita ukkosmyrskyalueilla. Aallot Thaimaanlahdella ovat jopa kaksi metriä korkeat ja voivat olla yli kaksi metriä korkeita ukkosmyrskyalueilla. Andamaanienmerellä olevien pienten veneiden tulisi pysyä mailla 4. kesäkuuta astith, 2023.

  • Pohjoinen

Mahdollista sadetta, noin 40 prosentin mahdollisuus ja paikoin kovaa tuulta. Enimmäislämpötila on jopa 39 astetta.

  • koillis-

Mahdollista sadetta, noin 60 prosentin mahdollisuus ja paikoin kovaa tuulta. Enimmäislämpötila on jopa 37 astetta.

  • Keskeinen

Mahdollista sadetta, noin 70 prosentin mahdollisuus ja paikoin kovaa tuulta. Enimmäislämpötila on jopa 35 astetta.

  • itäinen

Mahdollista sadetta, mahdollisuus noin 80 prosenttia voimakkaita tuulia joillakin alueilla Nakhon Nayokissa, Prachinburissa, Sa Kaeossa, Chachoengsaossa, Rayongissa, Chanthaburissa ja Chonburissa (Pattayan koti). Aallot ovat yli kaksi metriä ukkosmyrskyalueilla.

  • Etelä (Thaimaanlahti)

Mahdollinen sade, todennäköisyys noin 60 prosenttia. Aallot ovat yli kaksi metriä ukkosmyrskyalueilla.

  • Etelä (Andamaanienmeri)

Mahdollinen sade, noin 70 prosentin mahdollisuus Ranongissa, Phang Ngassa, Phuketissa, Krabissa, Trangissa ja Satunissa. Aallot ovat yli kolme metriä ukkosmyrskyalueilla.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.