Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Songkran päättyy ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 17. huhtikuuta 2023 sunnuntaihin 23. huhtikuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Phuket on ilmoittanut yhteensä viisi kuolemantapausta, 51 tieliikenneonnettomuutta ja 51 loukkaantunutta Songkranin Seven Days of Danger -liikenneturvallisuuskampanja (11. huhtikuuta - 17. huhtikuuta).

Yhteensä seitsemän kampanjapäivän aikana tapahtui 51 liikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 51 ja kuoli viisi (4 miestä 1 nainen).

2. Yökerhon vartijat hyökkäsivät amerikkalaisen turistin kimppuun Rawaissa, joka levisi sosiaalisessa mediassa, mutta tarina päättyi kaikkien osapuolten tyytyväisyyteen ja vartijat pyysivät anteeksi.

Phuketin poliisi määräsi vartijalle 1,000 XNUMX bahtin sakon ruumiinvamman aiheuttamisesta.

3. Varas murtautui kuuluisan thaimaalaisen näyttelijän taloon Phuketissa ja hänen väitetään varastaneen satatuhatta bahtia eli noin 3,000 XNUMX USD.

Poliisi kertoi jäljittävänsä epäiltyä talossa ja lähiseudulla olevien CCTV-kuvausten perusteella.

4. Samut Sakhonin apinoiden valvontaryhmä on alkanut steriloida apinoita Phuketissa, jossa on yli 2,000 XNUMX asukasta.

Hanke käynnistettiin viisi vuotta sitten Baan Yamussa Paklokissa, Thalangissa, kun paikalliset valittivat, että monet apinat olivat häirinneet asuinalueita.

5. Kaksi ihmistä on julistettu kuolleeksi moottoripyörän törmättyä taksiautoon Patong – Karon Hillillä.

Monet tienkäyttäjät ovat kommentoineet, että tällä alueella on tapahtunut paljon onnettomuuksia aiemmin.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.