Thief murtautuu kuuluisaan thaimaalaisen näyttelijän taloon Phuketissa

Phuket -

Varas murtautui kuuluisan thaimaalaisen näyttelijän taloon Phuketissa ja hänen väitetään varastaneen satatuhatta bahtia eli noin 3,000 XNUMX USD.

Kuuluisa thaimaalainen näyttelijä Napakpapa 'Ma Mee' Nakprasit julkaisi tällä viikolla henkilökohtaisessa sosiaalisessa mediassa, että CCTV-kuvalle jäänyt varas murtautui hänen luksustaloonsa asuntoalueella Cherng Talayssa Thalangissa huhtikuun 17. päivän yönä.th.

Asuinalueella oli kallis turvajärjestelmä, mutta se ei estänyt tätä varkaita. Tämän seurauksena Ma Mee on tehnyt ilmoituksen Cherng Talayn poliisille.

Cherng Talayn poliisipäällikkö eversti Chalermchai Hernsawat kertoi Phuket Expressille, että he jäljittävät epäiltyä CCTV-kuvan perusteella talosta ja lähialueelta. Cherng Talayn poliisi havaitsi, että samana yönä epäilty murtautui kahteen muuhun alueen taloon ja hänen uskotaan olevan sama henkilö.

Ma Mee tunnetaan erityisen hyvin esiintymisistä thaimaalaisissa kauhuelokuvissa, kuten Art of the Devil -sarjassa ja Mae Biassa (Snake Lady). Hän on kuitenkin esiintynyt myös romanttisissa komedioissa ja draamoissa, kuten Butterfly Man.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.