Yökerhovartijat hyökkäsivät amerikkalaisturistiin Rawaissa, vartijalle sakkoja

Rawai -

Yökerhon vartijat hyökkäsivät amerikkalaisen turistin kimppuun Rawaissa, joka levisi sosiaalisessa mediassa, mutta tarina päättyi kaikkien osapuolten tyytyväisyyteen ja vartijat pyysivät anteeksi.

Chalongin poliisipäällikkö eversti Ekkarat Plaiduang kertoi tilanteesta Phuket Expressille maanantaiaamuna (17. huhtikuuta). Huhtikuun 9 päivänäth HERRA. BRYCE ALAN TERZIAN, 33, Yhdysvaltain kansalainen, teki ilmoituksen tapauksesta Chalongin poliisille.

Terzian kertoi asiasta poliisille 8. huhtikuutath, hän oli yökerhossa Rawaissa. Hän väitteli DJ:n kanssa ennen kuin vartija väitti potkineen hänet ulos yökerhosta. Toinen vartija hyökkäsi hänen kimppuunsa, kun hän makasi lattialla, kun hänet oli poistettu tapahtumapaikalta.

Tarkka syy riidan ja herra Terzianin poistamiseen klubista oli epäselvä, eikä kukaan osapuolet kertonut asiasta tarkemmin.

Phuket Express huomautti, että koko tarina tuli ilmi, koska herra TERZIANin tehtyä ilmoituksen poliisille ei tapahtunut mitään moneen päivään ja hän päätti hakea apua sosiaalisesta mediasta, mikä sai videon tapauksesta leviämään.

Eversti Ekkarat kertoi Phuket Expressille, että maanantai-iltapäivällä (17th) Prasert Mardsatun, 45, uhrin potkimisesta syytetty vartija tapasi herra TERZIANin Chalongin poliisiasemalla. He molemmat ymmärsivät mitä tapahtui ja herra Prasert pyysi anteeksi herra TERZIANilta ja herra TERZIAN sanoi vastineeksi, ettei hän halunnut ryhtyä oikeustoimiin herra Prasertia vastaan.

Mr. Terzian sanoi palaavansa Amerikkaan pian ja hän haluaa nauttia Phuketissa viettämästä ajastaan ​​sen sijaan, että palaisi poliisiasemalle tapauksen vuoksi tai olisi mukana pitkään oikeussalista.

Phuketin poliisi kuitenkin määräsi Mr. Prasertin 1,000 XNUMX bahtin sakon ruumiinvamman aiheuttamisesta.

Lisäksi yökerhon johtaja maksoi kaikki herra TERZIANin vamman hoidot. Phuketin poliisi ei paljastanut seuran tarkkaa nimeä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.