Ranskan konsuli Thaimaassa vierailee Phuketin varakuvernöörissä keskustelemassa viimeaikaisista ongelmista joidenkin ranskalaisten turistien kanssa

Phuket -

Ranskan konsuli Thaimaassa ja Ranskan konsuli Phuketissa vierailivat Phuketin varakuvernöörissä keskustelemaan viimeaikaisista ongelmista ranskalaisten turistien kanssa Phuketissa.

Torstaina (9th) Phuketin varakuvernööri Arnuparb Rodkwuan Yodrabam toivotti tervetulleeksi Christophe Hemmingsin, Ranskan konsulin Thaimaassa ja Alain Faudotin, Ranskan konsulin Phuketissa.

Ranskan konsuli Thaimaassa herra Hemmings sanoi kokouksessa: "Jos joku Ranskan kansalainen ei noudata sääntöjä ja lakeja Phuketissa, ryhdy vakavaan oikeustoimiin hänen suhteensa. Harkitse myös sääntöjä tai lakeja ongelmallisten matkailijoiden karkottamiseksi pitkäksi ajaksi. Olemme tukeneet vakavia oikeustoimia kaikille, jotka eivät noudata sääntöjä ja lakeja erityisesti liikenteen osalta. Kiitos Phuketin viranomaisille siitä, että he ovat pitäneet hyvää huolta ranskalaisista Phuketissa ja valtaosalle ranskalaisista turisteista, jotka noudattavat Thaimaan sääntöjä ja lakeja.

Varakuvernööri Arnuparb lisäsi: ”Olemme iloisia voidessamme toivottaa kaikki kansalliset turistit tasapuolisesti tervetulleiksi. Pyrimme myös estämään matkailijoiden aiheuttamia ongelmia tai menetyksiä. Kiitos Ranskan konsulille, joka ymmärtää, että teemme parhaamme pitääksemme kaikkien turvassa. Phuket on kuuluisa paikka ranskalaisille turisteille. Olemme myös hyvä isäntä huolehtimaan heistä.”

Saatat pitää näistä:

Kaksikymmentä ranskalaista moottoripyöräkilpailijaa on pidätetty julkisen häiriön aiheuttamisen jälkeen.

Ranskan Phuketin konsulaatin päällikkö tapasi Patongin poliisin sen jälkeen, kun 20 ranskalaista moottoripyöräilijää pidätettiin.

Ranskalaista moottoripyöräilijää syytetään törmäyksestä, kun thaimaalainen jalankulkija sai vakavia vammoja Patongissa.

Ranskalaiselle moottoripyöräilijälle Patongissa määrättiin 1,500 XNUMX bahtin sakko, ennen kuin hänet ilmoitettiin Ranskan suurlähetystöön, kun hän aiheutti yleistä häiriötä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.