Ranskalainen moottoripyöräilijä sai syytteen törmäyksestä, kun thaimaalainen jalankulkija loukkaantui vakavasti Patongissa – VIDEO

Patong -

Ranskalaista moottoripyöräilijää syytetään törmäyksestä, kun thaimaalainen jalankulkija sai vakavia vammoja Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille tänään (16. helmikuuta), että viime viikolla 10. helmikuutath Rouva Maliwan Sarnrat, 54, ylitti pienen tien Soi Sai Namyenissa Patongissa. Hän loukkaantui vakavasti moottoripyörän törmäyksen jälkeen. Ratsastaja ei pysähtynyt.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että helmikuun 14th ratsastaja palautti kyseisen moottoripyörän moottoripyörävuokraamolle Pracha Nukroa Roadilla Patongissa. Ratsastaja tunnistettiin NAJI SAMI BOUAKKAZiksi, joka on Ranskan kansalainen.

Vuokranantaja kertoi poliisille nähneensä joitain naarmuja moottoripyörässä, joka oli korjattu. Herra BOUAKKAZ löydettiin CCTV-materiaalista sinä päivänä, jolloin moottoripyörä osui jalankulkijaan poliisin jäljittyä hänet.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että BOUAKKAZia syytetään holtittomasta ajamisesta suurella nopeudella ja törmäyksestä ja juoksemisesta aiheuttaen vakavia vammoja.

Seuraava leike saattaa loukata herkkiä katsojia, ole varovainen katsoessasi videota:

Saatat pitää näistä:

Kaksikymmentä ranskalaista moottoripyöräkilpailijaa on pidätetty julkisen häiriön aiheuttamisen jälkeen.

XNUMX ulkomaalaista kuljettajaa on pidätetty Patongissa, koska heillä ei ole ajokorttia.

Ranskan Phuketin konsulaatin päällikkö tapasi Patongin poliisin sen jälkeen, kun 20 ranskalaista moottoripyöräilijää pidätettiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.