Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: ulkomaalaiset, jotka käyttävät varastettuja luottokortteja, ranskalainen ratsastaja veloitettiin osuman ja juoksun jälkeen ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 13. helmikuuta 2023 sunnuntaihin 19. helmikuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Viiden miehen väitetään hyökänneen kanadalaisen miehen kimppuun ennen kuin veivät tämän kellon ja käteisen Patongissa.

Kanadalainen mies, jonka väitettiin joutuneen viiden hengen ryhmän kimppuun Patongissa, kieltäytyi maksamasta ruokaa ja juomia ravintolassa ennen tapahtumaa, kertoo ravintolan omistaja, joka kertoo aivan eri tarinaa kuin turisti.

2. Ryhmän ulkomaalaisia ​​väitetään käyttävän muiden ulkomaalaisten varastettuja luottokortteja ostaakseen kalliita tuotteita Phuketissa.

Nämä epäillyt ovat aasialaisia ​​miehiä, mutta heillä on mahdollisesti väärennetyt amerikkalaiset passit, päällään valkoiset lippalakit ja naamio, heillä on musta laukku ja jalassa mustat kengät, ja he ovat törmänneet moniin Phuketin alueen kauppoihin, kertoo poliisi.

3. Kanadalaista miestä, joka oli lähtemässä Thaimaan kuningaskunnasta, kuulustetaan sen jälkeen, kun hänen thaimaalainen tyttöystävänsä löydettiin hirtettynä Patongista.

Apulaiskansallinen poliisipäällikkö Surachate "Big Joke" Hakparn on vahvistanut, että Patongista hirtettynä löydetty thaimaalainen nainen ei ollut murhan uhri ja hänen kanadalainen poikaystävänsä, joka oli pidätetty lentokentällä yrittäessään lähteä Thaimaasta, ei todennäköisesti ollut osallisena.

4. Ranskalaista moottoripyöräilijää syytetään törmäyksestä, kun thaimaalainen jalankulkija sai vakavia vammoja Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että BOUAKKAZia syytetään holtittomasta ajamisesta suurella nopeudella ja törmäyksestä ja juoksemisesta aiheuttaen vakavia vammoja.

5. Joukkoa ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä varoitettiin julkisesta häiriöstä ennen kuin tappelu paikallisten kanssa puhkesi Bangla Roadilla Patongissa.

Kaksi ulkomaalaista ja kolme thaimaalaista pidätettiin, kun he olivat tapelleet moottoripyöräkilpailusta Patongissa.

Osapuolet kättelevät ja pyysivät toisiltaan anteeksi tapahtunutta.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.