PÄIVITYS: Patongin ravintolan omistaja sanoo, että hänen kimppuunsa ilmoittanut kanadalainen mies kieltäytyi maksamasta laskuaan, häntä ei ryöstetty

Patong -

Kanadalainen mies, jonka väitettiin joutuneen viiden hengen ryhmän kimppuun Patongissa, kieltäytyi maksamasta ruokaa ja juomia ravintolassa ennen tapahtumaa, kertoo ravintolan omistaja, joka kertoo aivan eri tarinaa kuin turisti.

Edellinen tarinamme:

Viiden miehen väitetään hyökänneen kanadalaisen miehen kimppuun ennen kuin veivät tämän kellon ja käteisen Patongissa.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille tänä iltapäivänä (13. helmikuutath), jonka mukaan Patong Beachin lähellä oleva ravintolan omistaja, joka on julkisesti tunnistettu vain rouva Tuenjaiksi, ja kolme hänen henkilökuntaansa tapasivat poliisin kertoakseen oman versionsa tapahtumista.

Rouva Tuenjai kertoi poliisille, että kanadalainen mies kieltäytyi maksamasta laskuaan, oli voimakkaasti päihtynyt ja työnsi henkilökuntaansa. Hän väitti myös haastoi henkilökuntansa taistelemaan häntä vastaan, jolloin kanadalaisen miehen mukaan provosoimaton hyökkäys alkoi.

Tuenjain mukaan muut työntekijät yrittivät pysäyttää tappelun ja mukana ei ollut viisi aikuista miestä vaan kaikki teini-ikäisiä. Kukaan henkilökunnasta ei ottanut kanadalaisen miehen kelloa ja rahaa, Tuenjai lisäsi.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kanadalainen mies ei ollut vielä tehnyt virallista, virallista ilmoitusta ja haluaa keskustella hänen kanssaan uudelleen tutkiakseen tarinan molempia puolia.

Kanadalaisen miehen kerrotaan kuitenkin lähteneen Phuketista ja menneen Phi Phi -saarelle Krabissa. Poliisi yrittää nyt ottaa häneen yhteyttä ja sanoo, että he eivät tee hätiköityjä johtopäätöksiä ja tarkastelee CCTV:tä ja kuuntelee kaikkia asianosaisia ​​osana tutkintaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.