Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: venäläinen mies hukkui, Patongin kukkulan tulvat, saksalainen pariskunta pidätettiin ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 14. marraskuuta 2022 sunnuntaihin 20. marraskuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. 60-vuotias venäläinen turisti hukkui Karon Beachillä Phuketissa ollessaan lomalla vaimonsa kanssa. Hänen vaimonsa sanoi, että he menivät mereen yhdessä ennen kuin hän tuli rannalle. Hän meni takaisin veteen ennen kuin näki miehensä kelluvan vedessä.
  2. Patongin poliisi asetti tarkastuspisteitä Bangla Roadin molempiin päihin estääkseen laittomia huumeita ja rikoksia.

Poliisi tarkasti jokaisen Banglan tielle tulleen ja sieltä poistuneen henkilön. Kohteena etsittiin veitsiä, aseita ja muita aseita, laittomia huumeita, etsintäkuulutettuja sekä turistien turvallisuutta.

3. Pikatulvat iskevät Phuketiin yöllä lyhyen rankkasateen jälkeen, joka aiheutti kaaosta ja vahinkoja.

Sade iski moniin osiin Phuketissa vain lyhyessä ajassa.

Äkillinen tulva Patong Hillillä on aiheuttanut liikennekaaosin iltapäivällä 17. marraskuutath.

Sade iski Patongin alueelle, mukaan lukien Kuan Yangin alueelle Patong Hillillä, vain noin puolen tunnin ajan noin kello 1:XNUMX ennen kuin tulva tuli alas kukkulan huipulta.

4. Phuketissa asuva 56-vuotias mies voitti ensimmäisen palkinnon Thaimaan kansallisessa lotossa ja sai 12 miljoonan bahtin palkinnon.

Srinuan kertoi poliisille, että hän osti arpajaiset Thalangin poliisiasemaa vastapäätä olevasta arpajaisliikkeestä kolme päivää aiemmin. Hän on erittäin iloinen onnesta.

5. Saksalainen pariskunta, jota aiemmin syytettiin pidätyksen vastustamisesta dramaattisessa tapahtumassa Pattayassa, sai syytteen Malesiassa löydetyn vuokra-auton laittomasta varastamisesta ja myynnistä.

Tämä oli sama pariskunta, joka oli äskettäin mukana dramaattisessa pidätyksessä Pattayassa oleskeluajan ylittymisen vuoksi, toteaa TPN Media, jonka näet videon ja artikkelin napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.