56-vuotias mies Phuketissa voitti thaimaalaisen loton ykköspalkinnon, yhteensä 12 miljoonaa bahtia

KUVA: Thalangin poliisi

Phuket -

Phuketissa asuva 56-vuotias mies voitti ensimmäisen palkinnon Thaimaan kansallisessa lotossa ja sai 12 miljoonan bahtin palkinnon.

Thaimaan arpajaiset julkaistaan ​​kahdesti kuukaudessa (joka kuukauden 1. ja 16. päivä). Yksi ensimmäisen palkinnon lottosarja on arvoltaan 6 miljoonaa bahtia.

Thalangissa asuva 56-vuotias Srinuan meni eilen (16.) Thalangin poliisiasemalle kahdella arpalipukkeella, joiden numerot ovat 121789.

Srinuan kertoi poliisille, että hän osti arpajaiset Thalangin poliisiasemaa vastapäätä olevasta arpajaisliikkeestä kolme päivää aiemmin. Hän on erittäin iloinen onnesta.

Hän ei heti kertonut, mihin hän käyttäisi voitot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.