Bangla Roadin tarkastuspisteet huumeiden ja rikollisuuden ehkäisemiseksi

Patong -

Patongin poliisi asetti tarkastuspisteitä Bangla Roadin molempiin päihin estääkseen laittomia huumeita ja rikoksia.

Patongin poliisi kertoi Police Expressille, että eilen (14. marraskuutath) he asettivat kaksi tarkastuspistettä molempiin päihin Bangla Roadin sisäänkäynnille ja uloskäynnille klo 8-00

Poliisi tarkasti jokaisen Banglan tielle tulleen ja sieltä poistuneen henkilön. Kohteena etsittiin veitsiä, aseita ja muita aseita, laittomia huumeita, etsintäkuulutettuja sekä turistien turvallisuutta.

Oli epäselvää, tarkastettiinko turisteilla passi tai henkilöllisyystodistus, jos olit paikalla, kerro meille kommenteissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.