PÄIVITYS: Apinoita pyydetty, kun kolmen kuukauden ikäinen vauva loukkaantui vakavasti Phang Ngassa

Phang Nga -

Phang Ngan kuvernööri määräsi pyydystämään apinoita sen jälkeen, kun kolmen kuukauden ikäinen vauva loukkaantui vakavasti apinan puremista.

Aiemmat tarinamme:

Kolmen kuukauden ikäinen vauva on saanut vakavia vammoja, kun apina hyökkäsi hänen kimppuunsa Mueang Phang Ngassa.

Nyt päivitykseen:

Tällä viikolla Phang Ngan kuvernööri Supot Rodrueang Na Nongkhai vieraili talossa, jossa loukkaantunut vauva asuu. Hän käski henkilökuntaa sijoittamaan valtavia eläinhäkkejä talon ympärille ja sen alueen lähelle, jossa vauvan kimppuun hyökättiin Baan Koh Mai Paissa Koh Pan Yeen osa-alueella.

Kaikkiaan viisi apinaa saatiin kiinni. Heidät vietiin takaisin Phang Nga Wildlife Breeding Centeriin ennen kuin heidät päästettiin takaisin maaseudun metsään pois siviileistä steriloinnin jälkeen. Provinssi aikoo toteuttaa laajan sterilointikampanjan ennen kuin kaikki apinat evakuoidaan asuinalueilta niille sopivampiin paikkoihin.

Yhtään apinaa ei vahingoiteta, Phang Ngan kuvernööri totesi vastauksena joihinkin sosiaalisen median huoleen, että apinat lopetettaisiin.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.