Kolmen kuukauden ikäinen vauva loukkaantui vakavasti apinahyökkäyksen jälkeen Phang Ngassa

Phang Nga -

Kolmen kuukauden ikäinen vauva on saanut vakavia vammoja sen jälkeen, kun apina hyökkäsi hänen kimppuunsa Mueang Phang Ngassa.

Jiraphon Galong, 37, paikallinen asukas Baan Koh Mai Paissa, Koh Pan Yeen osapiirissä, kertoi Phuket Expressille, että hänen kolme kuukautta vanhasta veljenpojastaan ​​huolehtivat sukulaiset, koska hänen vanhempansa työskentelevät Phuketissa.

Vauvan joiessa maitoa talon sisällä, makakkiapina hyökkäsi vauvan kimppuun, kun hänen sukulaisensa meni wc:hen. Ms Jiraphon tuli sitten taloon ja ajoi makakin pois. He uskovat, että makakki yritti ottaa vauvalta maitopullon.

Makaki puri vauvan päätä. Vauva kuljetettiin läheiseen sairaalaan ennen kuin hänet siirrettiin Vachira-sairaalaan Phuketiin, koska hän oli saanut vakavia vammoja. Vauva on nyt toipumassa pääleikkauksen jälkeen.

Apina pakeni tapahtuman jälkeen, eikä heti ollut selvää, aikoivatko viranomaiset vangita apinan tai tunnistaa mikä apina erityisesti hyökkäsi lapsen kimppuun.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.