Kymmeniä Black Tip Reef -haita löydetty Maya Baystä – VIDEO

Krabi -

Kymmeniä Black Tip Reef -haita löydettiin uimassa lähellä rantaa kuuluisan Maya Bayn alueella Krabissa.

Hat Noppharat Thara Mu Ko Phi Phi -kansallispuiston päällikkö Yutthpong Damsrisuk kertoi Phuket Expressille, että tällä viikolla he löysivät kymmeniä Blacktip Reef -haita uimassa hyvin lähellä Maya Bayn rantaa.

Maya Bay on kuuluisa saari Krabissa ja Thaimaassa. Se on myös Blacktip-riuttahain koti, koska lahti on erityinen mallialue Blacktip-riuttahain tutkimukselle ja suojelulle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Kuuluisa Maya Bay Krabissa suljetaan nyt tilapäisesti kahdeksi kuukaudeksi ympäristön elpymisen vuoksi.

Kuuluisa Maya Bay Krabissa avattiin ensimmäisenä päivänä matkailulle sunnuntaina 1. lokakuuta kahden kuukauden sulkemisen jälkeen ympäristön elvyttämiseksi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.