Maya Bay Krabissa, Thaimaassa avataan uudelleen matkailulle

Krabi -

Kuuluisa Maya Bay Krabissa avattiin ensimmäisenä päivänä matkailulle sunnuntaina 1. lokakuuta kahden kuukauden sulkemisen jälkeen ympäristön elvyttämiseksi.

Edellinen tarinamme:

Kuuluisa Maya Bay Krabissa suljetaan nyt tilapäisesti kahdeksi kuukaudeksi ympäristön elpymisen vuoksi.

Nyt päivitykseen:

Hat Noppharat Thara Mu-Ko Phi Phi -kansallispuiston johtaja rouva Ratchanok Paenoi kertoi Phuket Expressille, että vuosittaisen sulkemisen tarkoituksena oli mahdollistaa tehokas matkailun hallinta tämän kauden ilmaston mukaan sekä luonnon ja ympäristön aika. palauttaa itsensä.

1. lokakuuta on Maya Bayn ensimmäinen päivä, joka avataan uudelleen matkailulle kahden kuukauden sulkemisen jälkeen. Maya Bay on valmis vastaanottamaan turisteja. He uskovat, että tuhannet turistit Krabista, Phang Ngasta ja Phuketista vierailevat Maya Bayssä.

Uudelleen avaaminen osuu myös kasvava määrä kazakstanilaisia ja Kiinalaisia ​​turisteja Thaimaahan upouuden viisumivapausohjelman vuoksi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.