Teini-ikäinen loukkaantui purjelautailussa Karonissa

Karon –

Teini-ikäinen mursi kätensä kaatuttuaan purjelautailusta Karonissa.

Karonin kunnalle ilmoitettiin tapauksesta tiistai-iltapäivänä (lokakuussa 3.) Karon Beachillä.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen noin 15-vuotiaan loukkaantuneen thaimaalaisen miehen. Hänen vasen kätensä murtui.

Hän on purjelautailuoperaattorin työntekijä Karon Beachillä, ja hänet vietiin paikalliseen sairaalaan. On epäselvää, mikä johti onnettomuuteen, ja paikallisviranomaiset salasivat hänen nimensä hänen ikänsä vuoksi.

Samanlainen tapaus:

78-vuotias ulkomaalainen on saanut vakavia vammoja varjoliito putoamisen jälkeen näköalapaikalla Rawaissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.