78-vuotias ulkomaalainen loukkaantui vakavasti varjoliito putoamisen jälkeen Rawaissa

Rawai -

78-vuotias ulkomaalainen on saanut vakavia vammoja varjoliito putoamisen jälkeen näköalapaikalla Rawaissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta Khao Dangin näköalapaikalla, joka tunnetaan myös nimellä Windmill Viewpoint, lähellä Naiharn Beachia Rawain osa-alueella eilen myöhään iltapäivällä (19.).th).

Rawain kunnan pelastusryhmä kertoi paikallisille medioille, että tuuli oli kova, kun 78-vuotias ulkomaalainen kaatui varjoliitovarusteineen. Hän oli murtanut oikean kätensä ja loukannut oikeaa jalkaansa ja lonkkaa. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan kiireelliseen lääkärinhoitoon.

Pelastuspalvelut eivät ole julkistaneet loukkaantuneiden ulkomaalaisten nimeä ja kansalaisuutta lehdistölle. Ei myöskään ollut selvää, oliko hän ex-patti vai turisti.

TPN huomauttaa, että varjoliitoa ei saa sallia tällä alueella, koska vastaavia tapauksia on ollut aiemminkin.

Aiemmin Rawain kunnan työntekijät varoittivat turisteja ja paikallisia varjoliitoa tekemästä niin säännösten ja sääntöjen vuoksi, jotka kieltävät tällaisen toiminnan tällä alueella, mutta kunta ilmoitti lehdistölle, että monet ihmiset kieltäytyivät kuuntelemasta. Tämän seurauksena tällä alueella on edelleen yksilöitä ja ryhmiä, jotka harjoittavat varjoliitoa ja muita vastaavia lentämistä.

On epäselvää, liittyikö varjoliitoon jokin yritys tai yritys vai harjoittiko mies toimintaa yksin vai ystäviensä kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.