PÄIVITYS: Vene päästää öljyä Phuketinmerelle oikeustoimiin

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto teki ilmoituksen oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Edellinen tarinamme:

Öljytahroja löydettiin useilta Thalangin rannoilta sekä merikilpikonnan poikasta, joka näytti saaneen öljyn vaikutuksen.

Nyt päivitykseen:

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Chayapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että he ovat voineet varmistaa, että öljyn lähde oli vene. Phuketin merivirasto teki ilmoituksen Sakoon poliisille Thalangissa maanantaina (7. elokuuta)th) jatkaakseen tutkintaa ja selvittääkseen veneen omistajan.

Kuka tahansa, joka päästää öljyä mereen, voidaan tuomita enintään kolmeksi vuodeksi vankeuteen tai sakkoon enintään 60,000 XNUMX bahtia tai molemmat. Heidän on myös maksettava vapautuneen öljyn aiheuttamien vahinkojen siivouskulut.

Lisätietoja tästä jutusta päivitetään, kun asiaankuuluvat viranomaiset julkaisevat ne.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.