Joiltakin Phuketin rannoilta löytyi öljytahroja

Phuket -

Öljytahroja löydettiin useilta Thalangin rannoilta sekä merikilpikonnan poikasta, joka näytti saaneen öljyn vaikutuksen.

Sirinatin kansallispuiston johtaja Sorasak Rananan kertoi Phuket Expressille perjantaina (4. elokuuta).th), että öljytahroja löydettiin Phuketin pohjoisosan rannoilta, jotka olivat Nai Yang Beach, Mai Khao Beach, Nai Thon Beach ja Layan Beach.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) ja Phuketin ympäristöviraston virkamiehet tarkastivat kyseiset rannat. Öljynäytteitä kerättiin lähteen selvittämiseksi ja öljytahrat puhdistettiin välittömästi rannoilta.

Myös vihreä merikilpikonnan poikanen löydettiin öljytahrojen peitossa. Merikilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin jatkohoitoa varten.

Lehdistöaikaan mennessä öljyn syy oli tuntematon, ja sitä tutkitaan edelleen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.