PÄIVITYS: Phuket Marine Office tekee lisää poliisiraportteja öljytahroista

Phuket -

Phuketin merenkulkutoimisto on tehnyt lisää poliisiilmoituksia oikeustoimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Aiemmat tarinamme:

Phuketin merenkulkutoimisto teki lisää ilmoituksia oikeudellisista toimista venettä vastaan, joka päästi öljyä mereen.

Nyt päivitykseen:

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Chayapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että he ovat tehneet ilmoituksen Chalongin poliisille ja muille poliisiasemille kaikilla kolmella alueella, joilla on rantoja.

Kuka tahansa, joka päästää öljyä mereen, voidaan tuomita enintään kolmeksi vuodeksi vankeuteen tai sakkoon enintään 60,000 XNUMX bahtia tai molemmat. Heidän on myös maksettava vapautuneen öljyn aiheuttamien vahinkojen siivouskulut.

Kiinnostusalueella oli viimeisen seitsemän päivän aikana yhteensä 81 venettä, jolloin Phuketin länsirannikon rannoilta löydettiin öljytahroja 95 meripeninkulman alueella. Näistä 62 oli rahtiveneitä, 18 säiliöveneitä ja yksi hinaajahuoltovene. Poliisi teki ilmoituksia useista veneistä, joiden uskottiin olevan vastuussa öljyvuodosta, vaikka omistajia ei ole vielä tunnistettu yleisölle.

Kahdessa päivässä öljy puhdistetaan täysin kaikilta paikallisilta rannoilta, Chayapong sanoo.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.