Thalangin korkein denguekuumetapausten osalta Phuketissa

Thalang –

Phuketin maakunnan kansanterveysvirasto raportoi, että eniten denguekuumetapauksia löytyy Thalangista.

Aiemmat tarinamme:

Thaimaassa denguekuumetapausten määrä lisääntyi jatkuvasti 18 maakunnassa, mukaan lukien Chonburi, Phuket ja Bangkok, tautivalvontaministeriö raportoi maanantaina 24. heinäkuuta.

Phuket on jatkanut taistelua denguekuumetta vastaan, jonka leviäminen alueella lisääntyy.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kansanterveysviraston apulaislääkäri Mueanprae Boonlom kertoi Phuket Expressille tapausten suuresta määrästä torstaina (27. heinäkuuta)th).

Denguekuumetapauksia on havaittu yhä useammin kaikilla kolmella Phuketin pääalueella, jotka ovat Mueang Phuket, Kathu ja Thalang. Tuore raportti, joka perustuu tammi-heinäkuun lukuihin, osoitti, että suurin määrä oli Thalangissa. Denguekuumetapauksia oli kaikkiaan 577. Heistä 295 oli miehiä ja 282 naisia.

Kuolemia ei raportoitu. Jos tapaukset kuitenkin jatkavat nousuaan, kuolemantapauksia voidaan mahdollisesti raportoida tulevaisuudessa, varoitti Boonlom.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.