PÄIVITYS: Kadonneen senegalilaisen turistin ruumis huuhtoutuu maihin Karonissa, Phuketissa

Karon -

Kadonneen senegalilaisen turistin ruumis on huuhtoutunut maihin Phuketin Karonin osa-alueella tänään, kun hän katosi kovalla merellä 28. heinäkuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Senegalista kotoisin oleva miesturisti katosi mentyään uimaan mereen Freedom Beachillä Karonissa, Phuketissa.

Nyt raporttiimme:

Kadonneen senegalilaisen miehen, Mr. Cheikhonuna Be, 22, ruumis löydettiin Freedom Beachiltä lähellä paikkaa, jossa hänet ilmoitettiin kadonneeksi perjantaina.

Hän katosi karuissa vesissä Freedom Beachillä Karonin osa-alueella Phuketin Muengin alueella mentyään uimaan kolmen ystävänsä kanssa. Jälkimmäiset pelastettiin ja selvisivät hengissä.

Meripelastuskeskuksen pelastushenkilöstö ja 10 hengenpelastajaa suorittivat etsintä- ja pelastusoperaation välittömästi tapahtumasta hälytyksen saatuaan.

Meriturvallisuusoperaatiokeskuksen alue 3 lähetti erikoisryhmän auttamaan pelastusoperaatiossa. Heillä oli kuitenkin haasteita löytää kadonnut turisti ankarista meriolosuhteista johtuen. Lopulta turistin ruumis löydettiin huuhtoutuneena maihin Freedom Beachiltä kello 6 tänään, 50. heinäkuuta 30.

Vachira Phuketin sairaalan mukaan vainajan vahvistettiin olevan kadonnut senegalilainen mies. Viranomaiset varoittivat uimisesta tällä hetkellä kovassa meressä.

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.