Ulkomainen turisti on ilmoitettu kadonneeksi käytyään uimassa Freedom Beachillä Phuketissa

Karon –

Senegalista kotoisin oleva miesturisti on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen Freedom Beachillä Karonissa, Phuketissa.

Thaimaan laivaston kolmannen alueen johto sai tiedon tapauksesta perjantaina (28th) Phuket Tourist Assistance Centeristä (TAC). Turisti, herra Cheikhonuna Ba, 22, Senegalin kansalaisuus, on ilmoitettu kadonneeksi sen jälkeen, kun hän meni uimaan Freedom Beachillä.

Hänen kerrotaan menneen uimaan kolmen muun ystävänsä kanssa kovassa vedessä. Kolme heistä pelastettiin, mutta herra Ba katosi. Noin kymmenen pelastussukeltajaa ja hengenpelastajaa lähti etsimään, mutta epäonnistuivat kovan tuulen ja aaltojen vuoksi.

Etsintöjä jatketaan sääolosuhteiden salliessa, mutta siitä tulee todennäköisesti pelastusoperaatio tai pelastus.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.