Loukkaantunut merikilpikonna pelastettu Patong Beachillä

Patong -

Hengenpelastajat auttoivat loukkaantunutta merikilpikonnaa Patong Beachillä.

Patong Beachin hengenpelastajat kertoivat Phuket Expressille, että sunnuntai-iltapäivänä (16th) he löysivät loukkaantuneen merikilpikonnan Patong Beachiltä. Wichitissä sijaitsevan Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centerin henkilökuntaa kutsuttiin välittömästi auttamaan.

Pelastuskeskus saapui rannalle löytääkseen nuoren vihreän merikilpikonnan. Se oli 35.5 senttimetriä pitkä, 33.5 senttimetriä leveä ja painoi 3.8 kiloa. Kilpikonna oli heikko ja kuivunut. Se oli myös ohut ja merilevän ja laivamatojen peitossa. Kilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin lisähoitoa varten.

Samankaltaisissa viimeaikaisissa uutisissa:

Sairas merikilpikonna on pelastettu Patong Beachiltä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.