Sairas merikilpikonna pelastettu Patong Beachillä

Patong -

Sairas merikilpikonna on pelastettu Patong Beachiltä.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin merikilpikonnasta Patongin rannalla tiistaina (4. heinäkuuta).th). He saapuivat rannalle löytääkseen nuoren Hawksbill-merikilpikonnan.

Se oli 34 senttimetriä pitkä, 29 senttimetriä leveä ja painoi 2.7 kiloa. Kilpikonna oli heikko, ja sen eturäpylä oli haavoja. Täydellisen tutkimuksen jälkeen he havaitsivat, että sen suoli oli tukossa. Kilpikonna kärsi proteiinin puutteesta ja on saanut lääketieteellistä hoitoa.

Kilpikonnan odotetaan toipuvan täysin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.