PÄIVITYS: Veneen kapteenia syytettiin 35 turistin, enimmäkseen ulkomaalaisen, loukkaantuneen veneonnettomuudessa Phuketissa

Chalong -

Veneen kapteenia syytetään holtittomasta käytöksestä, joka aiheutti vammoja sen jälkeen, kun 35 ihmistä, mukaan lukien ulkomaalaiset turistit, loukkaantui retkiveneen törmättyä pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona (17th) lähellä Chalongin laituria monien loukkaantumisten vuoksi. Yli tusina ambulanssia lähialueelta saapui Chalongin laiturille.

Yhteensä 35 ihmistä on loukkaantunut, mukaan lukien venäläiset, ukrainalaiset, kazakstanilaiset, hongkongilaiset, kiinalaiset ja thaimaalaiset, kun matkavene törmäsi pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin merenkulkutoimiston teknikko Adul Raluekmoon kertoi Phuket Expressille, että "tarkistettuamme veneen täydellisesti emme löytäneet mitään vikaa veneen moottorissa tai muissa veneen osissa."

Phuketin provinssin poliisin komentaja kenraalimajuri Sermphan Sirikong kertoi Phuket Expressille "Veneen kapteeni on loukkaantunut vakavasti. Olemme kuulustelleet 19 todistajaa, jotka olivat veneessä. He kaikki sanoivat, että ennen onnettomuutta veneen kapteeni käyttäytyi holtittomasti ja että hän ajoi venettä erittäin nopeasti.

"Häntä syytetään huolimattomasta käytöksestä, joka on aiheuttanut loukkaantumisia. Rangaistus, jos syyllisyys todistetaan, on vankeutta enintään kolme vuotta, sakkoa enintään 60,000 XNUMX bahtia tai molemmat." Sermphan päätti.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.