PÄIVITYS: Yhteensä 35 ihmistä loukkaantui sen jälkeen, kun kiertoajeluvene törmäsi pilariin Chalongissa, Phuketissa

Phuket -

Yhteensä 35 ihmistä on loukkaantunut, mukaan lukien venäläiset, ukrainalaiset, kazakstanilaiset, hongkongilaiset, kiinalaiset ja thaimaalaiset, kun matkavene törmäsi pylvääseen Chalongissa, Phuketissa.

Vain kaksi veneessä ollutta henkilöä ei loukkaantunut.

Edellinen tarinamme:

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona (17th) lähellä Chalongin laituria monien loukkaantumisten vuoksi. Yli tusina ambulanssia lähialueelta saapui Chalongin laiturille.

Nyt päivitykseemme:

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Chayapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että kiertoajeluvene oli matkalla takaisin Chalongin laiturille Phi Phi -saarelta. Vene oli lähellä Nan Islandia, kun törmäys tapahtui, joka on vain 500 metrin päässä heidän määränpäästään Chalongin laiturilla.

Veneessä oli yhteensä 37 ihmistä, joista 21 oli venäläisiä, 1 ukrainalainen, 9 kazakstania, 1 hongkongilainen, 1 kiinalainen ja neljä thaimaalaista.

Narenthorn Andaman Emergency Centerin viimeisimmän raportin mukaan yhteensä 35 ihmistä on loukkaantunut veneonnettomuudessa. Kaksi ihmistä, jotka ovat Kazakstanin kansalaisia ​​ja thaimaalaisia, eivät loukkaantuneet.

Näistä 35 loukkaantuneesta 6 henkilöä oli saanut vakavia vammoja (4 venäläistä ja 2 thaimaalaista), 16 henkilöllä oli keskivaikeita ja 13 henkilöllä lieviä vammoja.

Phuketin PR-toimisto vahvisti, ettei tapauksesta ole puuttunut ketään.

Tapauksen tutkinta on edelleen kesken ja tiedotamme asiasta lisää sitä mukaa, kun tietoja julkaistaan.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.