Merikilpikonnan munia löydettiin rannalta Phang Ngasta

Phang Nga -

Lisää merikilpikonnanmunia löydettiin rannalta Phang Ngan kansallispuistossa Thai Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriön (DMCR) Phang Ngan toimisto kertoi Phuket Expressille, että paikalliset ilmoittivat heille sunnuntaina (12. maaliskuuta).th), että he löysivät jäljen merikilpikonnaäidistä.

Viranomaiset menivät rannalle, jossa he löysivät Khao Lampi Hat Thai Mueangin kansallispuistosta haudatun merikilpikonnamunien pesän.

Munien uskotaan olevan vihreitä merikilpikonnia. Merivesi tai huono sää eivät vaikuttaneet alueelle. Väliaikainen häkki rakennettiin suojaamaan munia muilta eläimiltä.

Saatat pitää tästä:

Vihreä merikilpikonna muni 96 munaa Tachain saarella Similanin kansallispuistossa.

*************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.