Phang Ngan saarelta löydettiin 96 vihreän merikilpikonnan munaa

Phang Nga -

Vihreä merikilpikonna muni 96 munaa Tachain saarella Similanin kansallispuistossa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille löytäneensä jälkiä merikilpikonnan emosta Tachain saarelta Tai Mueangin alueella.

DMCR:n virkamiehet ja henkilökunta löysivät kilpikonnan pesän ja havaitsivat, että ne olivat 96 vihreää merikilpikonnan munaa. Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.