PÄIVITYS: Patongissa kuolleen belgialaisen väitetään olevan osallisena Tuk Tuk -maksusta kiistelyssä

Patong -

Belgialainen mies, joka kuoli sen jälkeen, kun hänen väitetään liukastuneen ja kaatuneen Patongissa, saattoi olla osallisena kiistassa Tuk Tuk -hinnasta.

Edellinen tarinamme:

Belgialainen mies on kuollut, kun hänen väitetään liukastuneen ja kaatuneen päänsä koskettaen maahan yrittäessään pysäyttää ystäväänsä, joka riiteli thaimaalaisen miehen kanssa Patongissa.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tapaukseen on kaksi mahdollista syytä.

Belgialaisen miehen ystävä kertoi, että he nousivat aikaisin aamulla Tuk Tuk -taksilla Bangla Roadilta asuntoon Soi Na Naissa.

Tuk Tuk -taksinkuljettaja halusi 300 bahtia matkasta, mutta hänen ystävänsä piti sitä liian kalliina ja he alkoivat riidellä.

Toinen syy voi olla se, että kerrostalossa asuneet asukkaat ärsyttivät riitelynsä ennen kuin he osallistuivat tappeluun.

Patongin poliisi tutkii edelleen tapausta selvittääkseen, onko belgialainen todellakin liukastunut ja kaatunut vai johtuiko se fyysisestä yhteenotosta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.