Oikeudelliset toimet kolmea laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa

Phuket -

Kolmea laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa käynnistetään oikeustoimet.

Phuketin maakuljetustoimisto (PLTO) raportoi eilen (14. helmikuuta), että kello 9–00 asiaankuuluvat viranomaiset asettivat tarkastuspisteen lähelle Si Korin risteystä Kathussa, jossa monet ajoneuvot olivat matkalla Patong Hillille.

Kolme taksinkuljettajaa löydettiin henkilökohtaisilla ajoneuvoilla kuljettamaan turisteja laittomina takseina (Black Plates). Rikkomukseen syyllistyneet taksinkuljettajat saavat sakon ja heidän ajokorttinsa otetaan huomioon 90 päivän ajokieltoon.

Phuket Expressin mukaan "mustat kilvet" on termi, jota PLTO käyttää yleisesti henkilökohtaisiin ajoneuvoihin (valkoisella rekisterikilvellä, ironista kyllä), mutta niitä käytettiin matkustajien kuljettamiseen laittomana taksina.

Saatat pitää tästä:

Phuketin viranomaiset tutkivat asiaa saatuaan useita valituksia siitä, että monet ulkomaalaiset vuokraavat autoja laittomien taksipalvelujen suorittamiseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.