Monet Phuketissa asuvat ulkomaalaiset vuokraavat autoja laittomien taksipalvelujen suorittamista varten

Phuket -

Phuketin viranomaiset tutkivat asiaa saatuaan useita valituksia siitä, että monet ulkomaalaiset vuokraavat autoja laittomien taksipalvelujen suorittamiseen.

Phuketin maaliikenneviraston (Phuket PLTO) ja Phuketin maakunnan työvoimatoimiston virkamiesryhmä perusti tänä iltapäivänä (8. helmikuuta) tarkastuspisteen Si Korin risteykseen Kathussa, josta monet ajoneuvot olivat matkalla Patong Hillille.

Phuketin PLTO:n päällikkö Atcha Buajan kertoi Phuket Expressille, että he ovat saaneet monia valituksia siitä, että monet ulkomaalaiset vuokraavat Phuketissa autoja ja ovat laittomia taksinkuljettajia.

Phuketiin perustetaan tarkastuspisteitä erityisesti sellaisille alueille, joilla on paljon turisteja. He jatkavat myös tämän ongelman tarkistamista.

Jos joku huomaa epäiltyjä laittomia ulkomaisia ​​taksinkuljettajia, soita 1584 vihjepuhelimeen. Taksinkuljettaja Thaimaassa on ammatti vain Thaimaan kansalaisille, ei ulkomaalaisille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.