PÄIVITYS: Kadonneen Phuket-kalastusveneen ja miehistön etsintä jatkuu

Phuket -

Kadonneen Phuket-kalastusaluksen ja miehistön lentoetsintä on jatkunut.

Edellinen tarinamme:

Paikallinen Phuket-kalastusvene neljän miehistön jäsenen kanssa on ollut poissa yhteydenpidosta ja kadonnut viime kuusta lähtien.

Nyt päivitykseen:

Phuketissa sijaitseva Thaimaan laivaston kolmannen alueen komento ilmoitti tällä viikolla, että kadonnutta kalastusvenettä on etsitty helikopterilla. Etsintöjä tehtiin Phuketin lounais- ja länsiosassa noin kolme tuntia.

Paikallisia kalastusaluksia on tiedotettu pitämään silmät auki kadonneen kalastusveneen varalta.

Jos joku näkee veneen, soita 076 391 598 24 tuntia vuorokaudessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.