Phuketin kalastusvene neljän miehistön jäsenen kanssa kadonnut lähes kolme viikkoa

Phuket -

Paikallinen Phuket-kalastusvene neljän miehistön jäsenen kanssa on ollut poissa yhteydenpidosta ja kadonnut viime kuusta lähtien.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento ilmoitti eilen (5th), että thaimaalainen kalastusalus "Soi Sakun Petch" kapteenin Roong Luekamwongin ja kolmen muun miehistön jäsenen (yksi Thaimaan ja kaksi Myanmarin kansalaista) kanssa lähti kalastamaan Phuketin lounaisosaan. Kalastusvene on ollut poissa yhteyksistä tammikuun 19. päivästä lähtienth, 2023.

Kalastusveneen moottorin uskotaan saaneen rikki, mikä oli saanut veneen kellumaan merelle. Thaimaan kuninkaallinen laivasto on käynnistänyt meri- ja lentoetsinnät sekä ottanut yhteyttä Malesiaan ja Indonesiaan, jos kalastusvene olisi niiden aluevesillä.

Phuket Express huomautti, että uutinen julkaistiin sen jälkeen, kun kapteenin perhe oli soittanut tiedotusvälineille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.