Etelä-Thain matkailu paranee, sillä 85 prosenttia hotellihuoneista on varattu ensi kuuhun asti, sanoo Hotel Association

Etelä-Thaimaa -

Etelän matkailutilanne on parantunut, sillä 85 prosenttia hotellihuoneista on varattu ensi kuuhun asti, sanoi Etelä-Hotelliliiton puheenjohtaja.

Southern Hotel Associationin puheenjohtaja Sueksit Suwandissakun kertoi The Phuket Expressille: "Thaimaan eteläosan matkailu on parempi kuin viime vuoden joulukuussa. Huonevaraukset ovat 85 prosenttia, mikä on enemmän kuin odotimme. Matkailu on noussut suunnilleen samalle tasolle kuin ennen Covid -19:ää vuonna 2019. Monet hotellit ovat täynnä kuuluisilla matkailualueilla. Suurin osa huonevarauksista on kuitenkin kolmen tähden ja sitä alemmissa hotelleissa.”

"Tässä kuussa varausaste on jopa 80 prosenttia, kun taas ensi kuussa se on 60 prosenttia ja vielä enemmän varauksia jatketaan. Matkailua rajoittava tekijä on, että vain 50 prosenttia lennoista palaa liikenteeseen vuoteen 2019 verrattuna (240 taistelua 450 lennosta). Kuitenkin niillä lennoilla, joita palvellaan, matkustajamäärät ovat parantuneet 70 prosenttia. Sueksit selitti.

"Sillä välin Phuketiin viime vuonna saapuneiden 10 parasta maata olivat: venäläinen, intialainen, australialainen, brittiläinen, singaporelainen, saksalainen, malesialainen, kazakstani, amerikkalainen ja israelilainen", Sueksit sanoi.

"Asiasta, jossa Bangkokin poliisi kiristi taiwanilaisen näyttelijän ja huhuja upseerien väitetysti kiristäneen rahaa saudi-arabialaiselta turistiltaTämä ei ole vaikuttanut matkailuun. Tämä kuukausi on ystävänpäivän vuoksi rakkauden kuukausi, mutta se ei auta matkustamisen lisäämiseen, koska pitkiä lomia ei ole varsinkaan ulkomaisille turisteille. Tämän kuukauden normaali varausaste on jo hyvä, Sueksit totesi.

Saatat pitää tästä:

Thaimaan Phuket Tourism Authority (Phuket TAT) odottaa 12 miljoonaa turistia vierailevan Phuketissa tänä vuonna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.