PÄIVITYS: Lisätietoja on julkaistu Phuket Festival 2023 -festivaaleilla

Phuket -

Tässä kuussa järjestettävästä Phuket Festival 2023 -festivaalista on julkaistu lisätietoa.

Edellinen tarinamme:

Phuketin vanhassakaupungissa järjestetään myöhemmin tässä kuussa niin sanottu ja itse julistautunut "Biggest Festival".

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin kunta kertoi Phuket Expressille, että festivaali on paikallisesti nimeltään "Kolmannen kuukauden festivaali", joka järjestetään 27. tammikuuta alkaen.th tammikuulle 29th, 2023, Phuketin vanhassakaupungissa.

Avajaistapahtumassa on paraati, monia aktiviteetteja, perinteisiä esityksiä valoilla ja äänillä Chartered Intersectionissa, joka on yksi Phuketin tunnetuimmista maamerkeistä, ja neljä näyttämöä Taew Nam -risteyksessä, Phang Nga Roadissa, Phuket Thai Hua -museossa ja Soi Rommanee as. sekä paikallisten tuotteiden ja elintarvikkeiden myyntiä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.