"Suurin festivaali" järjestetään Phuketin vanhassakaupungissa

Phuket -

Phuketin vanhassakaupungissa järjestetään myöhemmin tässä kuussa niin sanottu ja itse julistautunut "Biggest Festival".

Phuketin kaupungin kunta kertoi Phuket Expressille, että festivaali järjestetään 27. tammikuuta alkaenth tammikuulle 29th, 2023, Phuketin vanhassakaupungissa juhlimaan kiinalaista uutta vuotta.

TPN huomauttaa, että varsinainen kiinalainen uusivuosi on kuitenkin tänä sunnuntaina 22. tammikuuta 2023.

Phuket Express antaa lisätietoja suurimmasta festivaalista, kun se tulee.

Toinen Phuketin kunnan vetämä tapahtuma kutsuu ihmisiä liittymään vuosittaiseen Lyhtyfestivaaliin Phuketin vanhassakaupungissa kiinalaisen uudenvuoden alkaessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.