Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Phuket tuotti 6.6 miljardia bahtia uudenvuoden aikana, yritykset ovat valmiita ottamaan vastaan ​​kiinalaisia ​​turisteja ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 2. tammikuuta 2023 sunnuntaihin ๋ 8. tammikuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Asianomaisten viranomaisten mukaan Phuket on tuottanut vähintään 6.6 miljardia bahtia uudenvuoden festivaalin aikana.

Joulukuun 30th tammikuulle 2nd, Phuket tuotti vähintään noin 6.6 miljardia bahtia.

2. Thaimaan eteläisen hotelliliiton puheenjohtaja sanoi, että Phuket kamppailee vakavan työvoimapulan kanssa miljoonan kiinalaisen turistin odotetaan saapuvan paikalle.

Phuketin yrittäjät kohtaavat kipeästi jatkuvaa työvoimapulaa, joka on pahentunut entisestään.

3. Matkapuhelin palautettiin kuwaitilaisturistille Phuketissa, kun taksinkuljettaja oli ottanut taakseen jääneen puhelimen ja heittäneen sen rannalle vihan vuoksi huonosta ajovalituksesta.

Kuljettaja myönsi heittäneensä matkapuhelimen Karon Beachille, koska hän oli vihainen siitä, että turisti kritisoi häntä väitetystä huonosta ajosta.

4. Kaikkien seitsemän päivän aikana Phuketissa (29.-4.) Seitsemän vaaran päivää oli yhteensä 41 liikenneonnettomuutta, 42 loukkaantumista ja kolme kuolemaa.

Suurin osa onnettomuuksista johtui kypärän käytöstä, jota seurasi rattijuopumus ja lain ylinopeus.

5. Phuketin yritykset ovat innoissaan ja valmiita ottamaan vastaan ​​kiinalaisia ​​turisteja.

He odottavat heitä ja ovat erittäin innoissaan kuultuaan hyvät uutiset Kiinan lieventäneen Covid-rajoituksians.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.