Phuket tuotti 6.6 miljardia bahtia uudenvuoden festivaalin aikana

Phuket -

Asianomaisten viranomaisten mukaan Phuket on tuottanut vähintään 6.6 miljardia bahtia uudenvuoden festivaalin aikana.

Thaimaan Phuket Tourism Authorityn (Phuket TAT) johtaja Nathasiri Ronnasiri kertoi Phuket Expressille, että joulukuun 30.th tammikuulle 2nd, Phuket tuotti vähintään noin 6.6 miljardia bahtia.

Joulukuun 30th tammikuulle 2nd, Phuketiin saapui 200 kansainvälistä lentoa 38 lentoyhtiöltä (50 lentoa päivässä), jotka kuljettivat 43,075 10,769 matkustajaa (XNUMX XNUMX matkustajaa päivässä).

Kuuden lentoyhtiön kotimaan lentoja oli 247 (61 lentoa päivässä) ja 36,047 9,012 matkustajaa (XNUMX XNUMX matkustajaa päivässä).

Nyt keskittyminen alkaa turisteihin, jotka olivat vierailleet uudenvuoden festivaaleilla alkaakseen palata kotiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.