Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: oleskeluajan ylittäneiden ulkomaalaisten pidätys, tulipalo vahingoitti lautta ja paljon muuta.

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 5. joulukuuta 2022 sunnuntaihin 11. joulukuuta 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. 63-vuotias amerikkalainen mies on pidätetty Phuketissa kahdeksan päivän oleskelun ylittämisestä. Hän ei kuulemma poistunut huoneestaan ​​ja söi vain proteiinikapseleita piiloutuessaan Thaimaan maahanmuutosta.

Mr. Williams kertoi poliisille, että hän tiesi jääneensä yli, joten hän ei poistunut vuokrahuoneestaan ​​ja söi vain proteiinikapseleita.

30-vuotias eteläafrikkalainen mies pidätettiin Thalangin alueella 196 päivän oleskeluajan ylityttyä. Hän oli äskettäin yrittänyt väistää maahanmuuttoa siirtymällä Chiang Raista Phang Ngaan ja sitten Phuketiin. Hän väitti, ettei hänellä ollut rahaa palata kotimaahansa.

Mr. Reynolds sanoi, ettei hän voinut palata maahan tai saada asianmukaista viisumia, koska hän sanoi, ettei hänellä ollut tarpeeksi rahaa.

2. Patongin rantasängyn paikalliset toimijat pyytävät laajentamaan työalueitaan, koska matkailijoita tulee lisää.

Normaalisti heille sallitaan kymmenen prosenttia rannasta työalueelleen. Tänä sesonkiaikana he kuitenkin pyytävät laajentamaan rannan kaavoitusaluetta 20 prosenttiin.

3. Kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita takavarikoitiin Patongin rannalla valitusten jälkeen.

Kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita ei saa ampua julkisesti ilman lupaa. Kaikille, jotka rikkovat tätä sääntöä, voidaan tuomita sakkoa enintään 60,000 XNUMX bahtia ja/tai vankeutta enintään kolmeksi vuodeksi.

4. 108 nahkakilpikonnan munaa löydetty Mai Khao Beachiltä Thalistaeng.

Nämä ovat ensimmäiset nahkakilpikonnanmunat, jotka löydettiin Phuketin rannalta vuosi.

5. Tulipalo on vaurioittanut laiturille pysäköityä lauttaa Sireyn saarella Mueang Phuketissa.

Palon epäillään alkaneen sähköoikosulusta, kun taas tutkintaa on jatkettu syttymissyyn selvittämiseksi antaa potkut.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.