PÄIVITYS: Autot saavat ohittaa vaurioituneen Patong Hillin molemmilla kaistalla

Patong -

Autot saavat ohittaa osittain romahtaneen Patong Hill Roadin molemmilla kaistalla.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä

Moottoripyörät saavat nyt kulkea osittain romahtaneella Patong Hill Roadilla Kathusta Patongiin ja Patongista Kathuun.

Autot saavat nyt ohittaa osittain romahtaneen Patong Hill Roadin, mutta vain Patongin ja Kathun välisellä kaistalla.

Nyt päivitykseen:

Patongin kunta kertoi Phuket Expressille tänä aamuna (10. marraskuutath), jonka Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew on määrännyt sallimaan sedanien, lava-autojen ja tila-autojen (pienten ajoneuvojen) käyttää vaurioitunutta Patong Hilliä molemmilla kaistalla Kathusta Patongiin klo 4 alkaen tänään (00. marraskuuta).th).

Mäkitie oli ollut suljettuna viikkoja sen jälkeen, kun suuria myrskyjä seurannut maanvyörymä oli vaurioittanut tietä merkittävästi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.