PÄIVITYS: Autot saavat kulkea osittain vaurioituneen Patong Hill Roadin ohi Phuketissa

Patong -

Autot saavat nyt ohittaa osittain romahtaneen Patong Hill Roadin, mutta vain Patongin ja Kathun välisellä kaistalla.

Aiemmat tarinamme:

Phuketissa Patong Hillille johtava tie on alkanut sortua maanvyörymän jälkeen.

Phuketin Kathusta Patong-kukkulalle johtava tie suljetaan nyt väliaikaisesti sen jälkeen, kun se on alkanut sortua maanvyörymästä

Moottoripyörät saavat nyt kulkea osittain romahtaneella Patong Hill Roadilla Kathusta Patongiin ja Patongista Kathuun.

Nyt päivitykseen:

Patongin liikennepoliisi kertoi Phuket Expressille, että Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew on määrännyt sallimaan sedanien, lava-autojen ja tila-autojen (pienten ajoneuvojen) käyttää vaurioitunutta Patong Hilliä, mutta vain yhtä kaistaa Patongista Kathuun noin klo 11 alkaen tänään. (marraskuun 00th).

Samaan aikaan Kathun ja Patongin välinen kaista osana sortunutta tietä on edelleen suljettu. Autot käyttävät edelleen muita vaihtoehtoisia teitä Patongiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.