Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: kadonnut venäläinen löydetty kuolleena, israelilainen pidätettiin 55 luodilla lentokentällä ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 24 sunnuntaihin 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kadonneen venäläisen naisen ystävät Phuketissa tarjoavat 10,000 XNUMX dollaria jokaiselle, jolla on tietoa ja joka auttaa löytämään hänet.                                                  On raportoitu, että Elenan ystävät tarjoavat 10,000 XNUMX Yhdysvaltain dollaria jokaiselle, jolla on tietoja, jotka johtavat hänen löytämiseen. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä Phuketin alueen poliisilaitoksiin vinkeillä.

Thalangista Phuketissa kadonneen venäläisen naisen ruumis löydettiin kellumasta Patong Beachin läheltä kuudentena päivänä suuren saarenlaajuisen etsinnön aikana.

 Se oli noin 40 kilometrin päässä hänen kadonneistaan.

Matkailu- ja urheiluministeri aikoo ehdottaa Thaimaan pääministerille Phuketin matkailijoiden meriturvallisuuden parantamista.

"Ehdotan Thaimaan pääministerille meriturvallisuuden parantamista matkailijoiden hoitamiseksi, kuten lisää pelastusvarusteita ja hengenpelastajaa", Pipat sanoi.

2. Tuntematon ulkomaalainen mies on pelastettu kärsittyään dekompressiotaudista sukeltaessaan lähellä saarta Chalongissa.

Hän kertoi pelastushenkilöstölle, että hän oli juuri toipunut ja aloittanut uudelleen sukelluksen saatuaan sydänleikkauksen. 

3. Moottoripyörät saavat nyt kulkea osittain romahtaneella Patong Hill Roadilla.

Moottoripyörät voivat kulkea turvallisesti alueen läpi. Tie on avoinna moottoripyörille 24 tuntia vuorokaudessa.

4. Israelilainen mies on pidätetty Phuketin kansainvälisellä lentokentällä 55 5.56 mm:n luodilla.

Poliisi löysi hänen matkatavaroistaan ​​55 luotia, 5.56 mm, joita käytetään kivääriin röntgenprosessin jälkeen.

5. Kiinan kansalainen ja hänen thaimaalainen vaimonsa pidätettiin useiden tuliaseiden laittomasta hallussapidosta asunnossaan poliisin etsinnässä perjantaina 28. lokakuuta.

Pariskunnan ylellisessä talossa löydettiin yhteensä 18 ampuma-asetta. 

6. Viimeinen epäilty, jota etsittiin väitetysti osallistuneen kanadalaisen miehen murhaan Phuketissa, pidätettiin lopulta Hua Hinissä, Prachuap Khiri Khanin maakunnassa, sunnuntaina 30. lokakuuta 13 vuoden paon jälkeen.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.