Viimeinen epäilty, jota etsittiin kanadalaisen liikemiehen murhasta Phuketissa, pidätettiin 13 vuoden jälkeen

Phuket -

Viimeinen epäilty, jota etsittiin väitetysti osallistuneen kanadalaisen miehen murhaan Phuketissa, pidätettiin lopulta Hua Hinissä, Prachuap Khiri Khanin maakunnassa, sunnuntaina 30. lokakuuta 13 vuoden paon jälkeen.

Samran Seemek, 39, oli Phuketin maakunnan oikeuden etsinnässä tahallisesta murhasta, kuten 5. maaliskuuta 2009 annetussa pidätysmääräyksessä todetaan.

Viranomaisten mukaan kanadalainen Francis Alex Degioanni, 34, joka oli Kathun kaupunginosassa sijaitsevan Panorama Condominiumin omistaja, ammuttiin kuoliaaksi talossaan Patongin osa-alueella 19. helmikuuta 2009. Alkuperäinen tutkinta paljasti, että Degioannilla kerrottiin olevan konflikti singaporelaisen liikemiehen kanssa kiinteistöalalla.

Liikemiehen kerrotaan ottavan yhteyttä thaimaalaisen naisen palkkaamiseksi asemiehiin. Viisi kuudesta epäillystä, mukaan lukien liikemies ja neljä pyssymiestä, pidätettiin vuonna 2009, ja jäljelle jäi vain Samran, jonka kerrottiin löytävän pyssymiehille majoitusta ja ajaneen heille moottoripyörää.

Meneillään oleva tutkinta paljasti, että viimeinen epäilty asui huomaamattomasti vanhan ystävän luona Hua Hinin Hin Lek Fain alapiirissä. Virkamiehet pyysivät siksi Hua Hinin provinssin tuomioistuimelta pidätyslupaa ennen kuin he menivät epäillyn taloon ja suorittivat pidätyksen.

Aluksi Samran kiisti kaikki häntä vastaan ​​esitetyt syytteet. Hänet vietiin takaisin Patongin poliisiasemalle lisäkuulusteluja ja oikeuskäsittelyä varten.

Kuva: Komchadluek

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.