Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: vakavat tulvat, päihtynyt poliisi pidätettiin aseella ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 10 sunnuntaihin 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Rankkasade Phuketissa koko yön ja tähän aamuun asti aiheutti tulvia monilla alueilla.

Monet alueet kärsivät aamutulvista, jotka halvaansivat monet päätiet. Sade on jatkunut koko päivän.

Useita tunteja kestänyt rankkasade on aiheuttanut Maanvyörymiä Kamalassa, Patongissa ja Kathussa, mikä myös kaatoi sähköpylväitä.

Maanvyörymät löydettiin Kathu – Na Koh Roadilta Kathusta, Giant Hillin (Khao Yak) sisäänkäynnistä Kamalasta ja Patongin kukkulalta. Liikenne esti maaperä ja suuret kivet, jotka tulivat alas läheisiltä kukkuloilta.

2. Erikoispalvelupoliisi kutsuttiin paikalle, kun poliisi, joka ei ollut päivystys, nähtiin kantamassa asetta ja kävelemässä Thalangin yksityisellä asuinalueella, jonka raivaus kesti yhdeksän tuntia.

Hänet löydettiin taskuistaan ​​käsiase, jossa oli seitsemän luotia ja lisäksi 8 luotia.

Thalangin yksityisellä asuntoalueella aseen kantavan ja kävelevän poliisin, joka ei ollut päivystävä, huumetesti oli positiivinen.

Tapaus sattui, kun Thaimaan pääministeri Prayut Chan-O-Cha on määrännyt laittomien huumeiden ja laittomien aseiden valtakunnallisen tukahduttamisen Nong Bua Lamphussa tässä kuussa tapahtuneen traagisen joukkoampumisen jälkeen.

3. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt videoleike taksinkuljettajasta, joka riitelee muiden tienkäyttäjien kanssa.

Taksinkuljettaja laski autonsa ikkunaa ennen kuin huusi ylimielisiä ja töykeitä sanoja muille kuljettajille, jotka eivät liikahtaneet pois tieltä.

Taksinkuljettaja myönsi viruksellisella tieraivovideolla ottaneensa metamfetamiinipillereitä ennen riitaa tienkäyttäjien kanssa.

Taksinkuljettajaa syytetään luokan 1 huumeiden käytöstä ja niiden käytöstä ajon aikana.

Taksinkuljettajan ajokortti, joka on myöntänyt ottaneensa metamfetamiinipillereitä ennen kuin viraalivideolle jäänyt riitaa tienkäyttäjien kanssa, on peruutettu.

Hänen ajokorttinsa taksin kuljettamiseen on peruutettu. Hän ei voi ajaa taksia kolmeen vuoteen ennen taksin ajokorttinsa mahdollista uusimista.

4. Phuket aikoo siirtää sankaritar-monumentin väliaikaisesti teiden ja alueen kunnostushankkeiden jälkeen.

Provinssi aikoo siirtää muistomerkin Thalangin kansallismuseoon, kun taas sankaritar-esi-isät ja paikalliset haluavat siirtää muistomerkin Phra Nang Sang -temppeliin. Lopullinen päätös tehdään kuitenkin lähitulevaisuudessa.

Tieministeriö suunnittelee rakentavansa alikulkusillan ja raitioteitä Phuketin Thalangin laiturien risteykseen.

Rakennuskustannusten arvioidaan olevan 2.36 miljardia bahtia. Alikulkukäytävässä on kolme kaistaa ja se kulkee Thao Thep Krasattrin ja Thao Si Sunthonin muistomerkin alta liikenteen helpottamiseksi laiturin risteyksen ympärillä.

5. Phuket odottaa tuottavansa vähintään kaksi miljardia bahtia tämän pitkän neljän päivän lomaviikonlopun aikana.

Phuket Tourism Authority Office sanoi: "Phuketissa vierailee näiden pitkien lomien aikana noin 152,691 XNUMX kävijää"

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.