PÄIVITYS: Viruksen aiheuttaneen Phuket-taksinkuljettajan ajokortti maantieraivovideossa, joka myöntää käyttäneensä metamfetamiinia, peruutettiin kolmeksi vuodeksi

Phuket -

Taksinkuljettajan ajokortti, joka on myöntänyt ottaneensa metamfetamiinipillereitä ennen kuin viraalivideolle jäänyt riitaa tienkäyttäjien kanssa, on peruutettu.

Edellinen tarinamme:

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt videoleike taksinkuljettajasta, joka riitelee muiden tienkäyttäjien kanssa.

Taksinkuljettaja myönsi viruksellisella tieraivovideolla ottaneensa metamfetamiinipillereitä ennen riitaa tienkäyttäjien kanssa.

Nyt päivitys:

Kornpitak Artsuwan Phuketin maakuljetustoimistosta kertoi Phuket Expressille: "Taksinkuljettajalle, joka huusi kiroiluja ja töykeitä sanoja muille kuljettajille, määrätään jopa 5,000 1 bahtin sakko. Häntä syytetään myös luokan XNUMX huumeiden käytöstä ja niiden käytöstä ajon aikana.

"Hänen ajokorttinsa taksin kuljettamiseen on peruutettu. Hän ei voi ajaa yhtään taksia kolmeen vuoteen ennen taksin ajokorttinsa mahdollista uusimista”, Kornpitak lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.