PÄIVITYS: epäilty, että ryöstetty lähikauppa Wichitissä KAKSI kolmessa tunnissa pidätettiin

Wichit –

Epäilty, joka ryösti mukavuuden kahdesti Wichitissä kolmen tunnin aikana, pidätettiin 16 tunnin kuluessa.

Edellinen tarinamme:

Poliisi etsii epäiltyä, joka ryösti Wichitissä sijaitsevan lähikaupan kahdesti kolmen tunnin aikana.

Päivitetty tarina:

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että eilen (4. syyskuuta) kello 15 he pidättivät epäillyn, jonka poliisi tunnisti vain herra Nikhomiks, 12. Hänet pidätettiin sukulaistensa luona. Häntä syytetään varkaudesta yöllä.

Nikhom myönsi poliisille, ettei ollut tyytyväinen lähikaupan henkilökuntaan. Hän palasi takaisin kostoaan, koska henkilökunnan jäsen taisteli häntä vastaan ​​hänen ensimmäisen ryöstöyrityksensä aikana.

Nikhom ei ilmeisesti pyytänyt anteeksi rikoksiaan ja näytti ajattelevan, että tapahtumapaikan ryöstäminen toisen kerran oli "oikea" teko, koska ne häiritsivät hänen ensimmäisen ryöstöyrityksensä. Wichitin poliisi ei hyväksynyt Nikhomin näkemystä tilanteesta, ja tämän seurauksena Nikhom pysyy pidätettynä varkaussyytteidensä vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.