Epäilty ryösti lähikaupan Wichitissä KAKSI kolmessa tunnissa

Wichit –

  Poliisi etsii epäiltyä, joka ryösti Wichitissä sijaitsevan lähikaupan kahdesti kolmen tunnin aikana.

Wichitin poliisille ilmoitettiin tapauksesta varhain tänä aamuna (12. syyskuutath) klo 1 lähikaupassa Sakdidet – Ao Makham Roadilla Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille saapuneensa paikalle ja tarkistaneensa CCTV-materiaalia sen jälkeen, kun henkilökunta kertoi poliisille, että epäilty pakotti veitsen naispuolisen työntekijän ottamaan rahaa pankkiautomaatista, yhteensä 654 bahtia. Epäilty laittoi veitsen tiskille kerätessään rahaa.

Toinen miespuolinen työntekijä saapui paikalle ennen kuin otti epäillyn veitsen. Epäilty ja miespuolinen työntekijä aloittivat fyysisen yhteenottamisen. Epäilty otti rahaa ennen kuin kiihtyi. Poliisi takavarikoi epäillyn hiukset ja veitsen.

Klo 4 sama epäilty, joka näytti pelottomalta aikaisemmasta yhteenotosta, palasi lähikauppaan ennen kuin ryösti pankkivirkailijan uudelleen veitsellä ja kiihtyi 30 bahtilla.

Poliisi jäljitti epäillyn ja havaitsi, että epäillyn talo on 400 metrin päässä lähikaupasta. He jahtaavat epäiltyä. Epäiltyä ei kuitenkaan tunnistettu, sillä poliisi etsii henkilöä edelleen lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.