Kambodža karkottaa Thaimaasta paenneen nigerialaisen apinarokkopotilaan ja kieltää hänen paluunsa kolmeksi vuodeksi

Kambodža -

Kambodžan viranomaiset karkottavat nigerialaisen apinarokkopotilaan kotimaahansa ja kieltävät häntä palaamasta maahan kolmeksi vuodeksi, Kambodžan maahanmuutto raportoi sunnuntaina 7. elokuuta.

27-vuotias potilas oli paennut Thaimaasta Kambodžaan odottaessaan vahvistettua apinarokkotulosta heinäkuun 22. päivänä. Hänet otettiin kiinni asunnosta Phnom Penhissä seuraavana päivänä ja siirrettiin Khmer-Soviet Friendship Hospital -sairaalaan hoitoon.

Lauantaina 6. elokuuta mies toipui ja pääsi pois sairaalasta. Hänelle määrätään kuitenkin kolmen vuoden maahantulokielto. Häntä pidetään myös ensimmäisenä ja ainoana tuoduna apinarokkotapauksena Kambodžassa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.