PÄIVITYS: Nigerialainen mies vahvisti Thaimaan ensimmäisenä poliisin jäljittämänä apinarokkotapauksena katoamisen jälkeen.

Phuket -

Thaimaan poliisi jäljittää Phuketissa nigerialaista miestä, joka on vahvistettu Thaimaan ensimmäiseksi viralliseksi apinarokkotartunnaksi, kun viranomaiset eivät ole saaneet häneen yhteyttä ja mies on kadonnut. Nyt on paljastunut, että mies ei ole tuore turisti, mutta on jäänyt viime vuodesta.

Edellinen tarinamme:

Miespotilas on nigerialainen, 27, ja hän saapui hiljattain Nigeriasta. Oireet alkoivat viikko sitten. Eilen (21. heinäkuuta) vahvistettiin, että nimeämätön potilas on ensimmäinen vahvistettu apinarokkotapaus Thaimaassa.

Phuketin provinssin kansanterveysviraston (PPHO) päällikkö tohtori Kusak Kukiattikoon kertoi Phuket Expressille: "Hän meni sairaalaan heinäkuun 16. päivänä. Hän sai palata taloonsa Kathuun odottaessaan tulosta."

”Hän kertoi meille käyneensä Patongin viihdepaikoilla kaksi tai kolme viikkoa aikaisemmin. Hän paljasti harrastaneensa suojaamatonta seksiä naisen kanssa, jonka kansallisuutta ja identiteettiä ei ole vahvistettu." Tohtori Kusak totesi.

"Ensimmäinen lääketieteellinen tulos heinäkuun 18. päivänä vahvisti, että mies on saanut apinarokkotartunnan. Sairaala otti häneen välittömästi yhteyttä, mutta häntä ei tavoitettu." Tri Kusak selitti.

Phuketin maakunnan poliisin komentaja everstiluutnantti Sermpan Sirikong kertoi Phuket Expressille tänään: "Hän saapui Thaimaahan viime vuoden lokakuussa ja asui asuntossaan viime vuoden marraskuusta lähtien. Hän ei ollut saapunut äskettäin turistina, kuten aluksi uskottiin."

"Olemme tarkastaneet CCTV-materiaalia hänen asuntossaan. Hän lähti asunnostaan ​​18. heinäkuuta ja kirjautui hotelliin Patongissa. Myöhemmin hän lähti hotellista ilman kunnollista uloskirjautumista heinäkuun 19. päivänä." Everstiluutnantti Sermpan sanoi.

"Olemme jäljittäneet hänet CCTV-materiaalista. Olemme varmoja, että hän ei voinut lähteä Phuketista lentokentän kautta, mutta on mahdollista, että hän voisi lähteä Phuketista Phuket Checkpointin kautta. On mahdollista, että hän on edelleen Phuketissa, ja on myös mahdollista, että hän lähti Phuketista läheisiin provinsseihin. Kaikki poliisivoimat on hälytetty ja kehotamme miestä ilmoittautumaan välittömästi ennen kuin tilanne kärjistyy." Everstiluutnantti Sermpan päätti.

Kun toimittajat kysyivät nigerialaisen miehen viisumitilanteesta, poliisi on nyt vahvistanut, että hän oli ylijäämässä, ja he uskovat, että hänen pakenemisensa johtui enemmän hänen oleskeluajastaan ​​kuin apinarokosta.

Thaimaan poliisi on jäljittänyt miehen kontakteja yrittäessään löytää sekä nimettömän miehen että kuinka hän sai apinarokkoon, koska hän ei ole äskettäin saapunut Thaimaahan, kuten ensiksi luuli.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.